fredag den 26. januar 2018

Cafè Noir kaffe

Cafè Noir Blev introduceret til det danske folk

Cafè Noir Blev introduceret til det danske folk, som værende “kaffen til alle livets stjernestunder”. Og man må sige, at siden 1986, har de ramt danskernes smagsløg “spot on”. Befolkningen har har taget den Merrildejede kaffen til sig, som deres egen, og implementeret den ved morgen- og eftermiddagsbordet hver enste dag. Dette er dog ikke en tilfældighed, men derimod fuldt berettiget. Cafè Noir har siden deres spæde start sørget for, kun at anvende de bedste kvalitetsbønner til deres kaffe.
I 2001 fik Cafè Noir en prestigefyldt status som luksuskaffe. Denne kaffe blev kun brugt til særlige højtider, men som årene gik, og danskerne blev mere kvalitetsbevidste, blev Cafè Noir en naturlig del af alle kaffedrikkere’s hverdag.
Et faktum er; at hvis man ikke sammenligner kaffe, så har man aldrig valgt. Derfor påstår Cafè Noir selv, at de er verdens bedste kaffe – en påstand der efter vores vurdering er svær at efterleve i og med, at kaffesmag er individuel. Det er dog sikkert, at hvis du kan lide kaffe der er rund og fyldig med en lang eftersmag, så er Cafè Noir kaffen for dig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BKI kaffe

BKI kaffe blev grundlagt i 1960 BKI kaffe blev grundlagt i 1960 af en herre ved navn Svend Mathiesen. Faktisk begyndte det hele med, at de...