fredag den 26. januar 2018

Kenya AA kaffe

Kenya AA kaffe er som navnet antyder fra Kenya

Kenya AA kaffe er som navnet antyder fra Kenya. Kaffen er mere præcist fra de karakteristiske bjergskråninger på Mount Kenya. Kenya AA er en af verdens fineste højlandskaffer, og er nænsomt håndplukket, renset og sorteret, så det kun er de bedste bønner, der klarer vejen til forbrugerene. Området hvor Kenya AA har sit udspring strækker sig fra de sydlige bjergskråninger på Mount Kenya og går et godt stykke op til Nairobi.
Det interessante ved denne kaffe er som sådan processen, inden den lander hos dig som forbruger. Ud over den nænsomme behandling som er beskrevet ovenfor, bliver alle kaffebønnerne købt af CBK (Coffee Board Of Kenya). CBK smager på de høstede bønner, hvorefter de klassificerer dem, så de er klar til, at blive solgt på auktion. Disse auktioner finde sted ugentlig, og der er som regel tale om partier mellem 3-6 ton. Disse partier bliver efter auktionen pakket i sække og solgt. Mængden udgør ca 1,2 millioner sække om året.
Køber du Kenya AA kaffe er du garanteret en unik smagsoplevelse, der oser af balance og solbæraroma, med en blød og let syrlig eftersmag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BKI kaffe

BKI kaffe blev grundlagt i 1960 BKI kaffe blev grundlagt i 1960 af en herre ved navn Svend Mathiesen. Faktisk begyndte det hele med, at de...