fredag den 26. januar 2018

BKI kaffe

BKI kaffe blev grundlagt i 1960

BKI kaffe blev grundlagt i 1960 af en herre ved navn Svend Mathiesen. Faktisk begyndte det hele med, at de kun importerede råkaffe fra brasilien, hvilken også lå til grund for det tidligere navn; Brasil kaffe import. De første 10 år gik primært med, at sælge kaffe fra egne butikker, som de havde 35 af. Senere blev det til, at BKI kaffe blev distribueret via egne salgsvogn, til kiosker og bagerier. BKI er som bekendt blevet et kaffeimperium, og ligger nu alt deres energi i, at levere bæredygtig kaffe til folket. Deres tiltag i denne forbindelse er blandt andet, at de præsenterer god økologisk kaffe i reduceret aluminiumsholdig emballage, samt at de kun anvender genbrugspapir til deres i øvrigt naturgasristede kaffebønner.
BKI er kendt for (efter eget slogan) at være kaffen alle kan li. Kaffe fra BKI er da også yderst vellidt blandt den danske befolkning, og den har dermed været med, ved mange morgenborde lande over. BKI kaffe har udviklet sig meget gennem de sidste år, og har efter overtagelsen af ARC Quality Foods fået mange lækre kvalitetsvare ind i deres sortiment. BKI kaffe går nu under navnet BKI Foods A/S, som egentlig mere signalerer til folket, at de er en kvalitetsbevidst fødevarevirksomhed, end  bare en kaffeleverandør.
BKI’s kaffe er fremstillet af en fin råkaffe der sikrer en fin, blød, rund og fyldig smag.BKI er også en kaffe, der eksperimenterer en del med blandingerne, hvilket ofte medfører,  at du som forbruger, kan finde den perfekte smag for dig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BKI kaffe

BKI kaffe blev grundlagt i 1960 BKI kaffe blev grundlagt i 1960 af en herre ved navn Svend Mathiesen. Faktisk begyndte det hele med, at de...