mandag den 15. januar 2018

Vælg altid kaffemaskine ud fra behov

Vælg altid kaffemaskine ud fra behov

På min arbejdsplads er vi glade for kaffe. Det er faktisk sådan, at flere af os vil sværge på, at vi slet ikke kommer igennem arbejdsdagen uden!
Derfor var det vigtigt for os, da vi skulle vælge ny kaffeautomat, at vi fandt en, som levede op til alle vores behov. Det lyder måske såre simpelt, men når man lige tænker over det, kan man få mere, en man lige forventer.
Eksempelvis joker vi tit med, at vi skal have en praktikant, der kan møde ind en halv time inden vi andre, så der er kaffe fra morgenstunden. Det er sådan en løbende vittighed, som vi aldrig bliver træt af, men da vi havde fat i en salgskonsulent, der ville sælge os en ny kaffeløsning, blev det til virkelighed! Han foreslog, at vi bare fik en maskine med timer på, som så startede op tids nok til at have brygget en stor kande til mødebordet. Det havde vi aldrig selv tænkt i, så vi var ellevilde med ideen, og konsulenten havde allerede vundet gode point her!
Da vi snakkede videre om kaffeautomater, kom det jo også frem, at vi gerne ville have en, der kunne rengøre sig selv. Det kunne vi også få! Dertil kom det, at vi tit havde vidt forskellige præferencer inden for kaffefeltet, hvilket kunne løses med en maskine med flere kamre. Jeg skal nok lade være med at løbe alle finesser vores nye kaffeautomater har igennem, men min pointe er bare, at man ikke behøver nøjes med den gamle Melissa eller lignende. Der er en verden af smart udstyr, som venter på at blive anvendt til din fordel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BKI kaffe

BKI kaffe blev grundlagt i 1960 BKI kaffe blev grundlagt i 1960 af en herre ved navn Svend Mathiesen. Faktisk begyndte det hele med, at de...